جستجو...
10 ماه پیش
براي جلوگيري از سرطان سينه چه بخوريم؟ این سوال بسیاری از خانمهایی است که از این بیماری میترسند. در جواب باید گفت: برخی از میوهها و سبزیجات، ماهی های چرب، غذاهای تخمیری، لوبیا، گیاهان و ادویه جات ترشی جات، غلات کامل و گردو به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک میکنند. از الکل، فست فود، غذاهای سرخ شده، گوشت های فرآوری شده، شکر و کربوهیدرات های تصفیه شده نیز باید دوری شود.
پلی سیتمی ورا (PV) یک اختلال خونی نادر و مزمن است که با تولید بیش از حد گلبول های قرمز خون در مغز استخوان مشخص می شود. این تولید بیش از حد، منجر به غلظت غیر طبیعی گلبولهای قرمز خون شده و درنتیجه باعث غلیظ شدن و چسبناک شدن خون میشود. همین موضوع باعث لخته شدن خون،، حمله قلبی و سکته نیز میشود. در ادامه این مقاله از مجله سلامت، درباره اینکه بیماری پلی سیتمی ورا چیست و علائم و راههای درمان آن کدام است صحبت خواهیم کرد.
تومور کارسینوئید را تومور عصبی غدد درون ریز (NETs) نیز مینامند. این تومور یک نوع سرطان نادر است. تومورهای کارسینوئید به کندی رشد می کنند و تعداد کمی از افراد مبتلا به این تومورها علائمی دارند. بنابراین ممکن است شما برای چندین سال تومور کارسینوئید داشته باشید و هرگز آن را نشناسید. در ادامه این مقاله درباره علائم آن و اینکه ایا تومور کارسینوئید کشنده است یا خیر و طول عمر بیماران کارسینوئید صحبت خواهیم کرد.
سرطان بیضه در غدههای مردانهای که بیضه نامیده میشود ایجاد میشود. گرچه سرطان بیضه میتواند مردان یا پسران را در هر سنی مبتلا کند اما اغلب از ۱۵ تا ۴۴ سالگی امکان ابتلا به آن وجود دارد. این بیماری نادر و قابل درمان است و با شناخت علائم سرطان بیضه و تشخیص زودهنگام خطر مرگ ناشی از آن بسیار کاهش مییابد. میزان واکنش بیمار به درمان به نوع سلولهای سرطانی، گستردگی آن در بدن و وضعیت کلی سلامت بیمار بستگی دارد. هدف پزشکان در مورد معالجه سرطان بیضه، محدود کردن عوارض جانبی درمان است. برای جلوگیری از ابتلای زودهنگام به این بیماری بهتر است مردان در مورد علائم اولیه بیاموزند و یاد بگیرند چگونه بیضههای خود را معاینه کنند و در صورت وجود توده در بیضهها، تورم یا درد مشکوک در این ناحیه به پزشک مراجعه کنند.
سرطان خون یکی از ده سرطان شایع در جهان است. با این حال، به نظر میرسد که آگاهی عمومی کافی در میان مردم نسبت به این بیماری، علائم و انواع آن وجود ندارد. به همین جهت، سازمانهای جهانی میکوشند تا از طریق رسانهها و...، اطلاعات و دانش کافی درباره این بیماری را در اختیار مردم قرار دهند. آگاهی بخشی درباره انواع بیماریها از جمله سرطان خون، علاوه بر این که شانس تشخیص زودهنگام و درمان بیماری را افزایش میدهد، بخش زیادی از بار مالی تحمیل شده به دولتها برای تامین دارو و درمان مورد نیاز این بیماران را هم کاهش خواهد داد.
پاسخ کاربران به این سوال
دکترلیلا کلانتری - پزشک عمومی
دکتر امیرحسن مولائیان - دکتری حرفهای (رزیدنت)
دکتر فاطمه دیان - متخصص داخلی
محبوبه به داروندهاروني - دکتری حرفهای (رزیدنت) پوست و مو
برترین پزشکان
دکتر رادمهر امین لو
مشاهده پروفایلمتخصص داخلی
دکتر بهاره سلطانی
مشاهده پروفایلمتخصص داخلی
دکتر سیده مهدیه حسینی لرگانی
مشاهده پروفایلفلوشیپ فوق تخصصی بیماری های روماتولوژی
دکتر سپیده میرزائی
مشاهده پروفایلمتخصص پرتودرمانی (رادیوتراپی)
دکتر ایمان جلالی مهر
مشاهده پروفایلدکتری حرفهای (رزیدنت) بیماریهای داخلی
به فــکر سلامــتیت بــاش!! با «حــال» پولش جـــور میشه
سرویس اقساطی برای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و زیبایی
محبوبه به داروندهاروني - دکتری حرفهای (رزیدنت) پوست و مو
میلاد دودانگه - پزشک عمومی و خانواده
دارا
میثم
کامی
سوسن