جستجو...
6 ماه پیش
درد ساق پا اگرچه به نظر درد خفیفی میآید اما بسیار آزاردهنده است، چه برای خانمهای باردار، چه برای کودکان و چه برای سایر افراد. بنابراین کشف علت درد ساق پا و در نهایت درمان آن، یک کار ضروری برای افرادی است که با این مشکل مواجه شدهاند. در این مقاله همه علل را ذکر کرده و راه های درمان آن را نیز بررسی خواهیم کرد.
مسیر بهبودی و درمان کشیدگی عضله بازو تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله سن، سلامتی کلی بدن هر فرذ و همچنین شدت آسیب است. سویه های خفیف این مشل، معمولاً به 10 هفته یا بیشتر برای بهبود نیاز دارند و این زمان ممکن است بیشتر نیز بشود. در این مقاله درباره علت، علائم و عوارض کشیده شدن عضلات بازو و همچنین راه های درمان آن صحبت خواهیم کرد تا شما نیز با توجه به شرایط خودتان بهتر بتوانید برای درمان، تصمیم بگیرید.
کمردرد عصبی یکی از اصلیترین مشکلات برای مراجعه افراد به مطب پزشکان ارتوپدی است زیرا به طور قابل توجهی زندگی روزمره را مختل میکند. راه های متعددی برای پیشگیری یا کاهش این نوع درد وجود دارد. درمانهای خانگی، فیزیوتراپی، قرص و پماد های کاهش درد از راه های درمان کمر درد عصبی به شمار میروند که در ادامه آنها را بررسی خواهیم کرد
درمان گودی کمر از آنجا که باعث مشکلات و دردهای طاقتفرسایی میشود، بهترین راه برای خلاصی از این مشکل است. بسیاری ار افراد به طور کاملا ناخواسته، دچارز این آسیب lمیشوند و تا مدتها از آن رنج میبرند. اما گودی کمر یا لوردوز قابل کنترل بوده و حتی درمان هم میشود که میخواهیم در این مقاله درباره این موضوع بیشتر صحبت کنیم.
کمردرد یک مشکل رایج است که افراد زیادی با آن مواجه هستند و میتواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. یکی از این عوامل، گودی کمر یا لوردوز است که به انحنای بیش از حد به سمت داخل ستون فقرات در قسمت پایین کمر اشاره دارد. گودی کمر به دلیل فشار غیرطبیعی که به مهرهها و دیسکهای ستون فقرات وارد میکند باعث کمردرد میشود. این عارضه ناشی از عوامل متعددی از جمله وضعیت بدنی نامناسب، چاقی، بارداری و برخی شرایط خاص پزشکی مانند آکندروپلازی و اسپوندیلولیستزیس است. شناخت علت درد در ناحیه گودی کمر برای تشخیص و درمان مناسب توصیه میشود که شامل فیزیوتراپی، دارودرمانی یا در موارد شدید، جراحی است.
زمانی که پاها و مچ پاها شروع به ورم کردن میکنند، علائم آن کمی ترسناک است اما برای درمان، ابتدا باید علت ورم پا مشخص شود. معمولاً پس از صرف زمان زیاد روی پاها یا نشستن و در برخی موارد، آسیب رسیدن به پا علتهای اصلی آن هستند. البته لازم است بدانید که تورم پا گاهی اوقات نشانه یک بیماری زمینه ای شدیدتر، مانند نارسایی قلبی یا دیابت است و در صورت عدم درمان، منجر به عوارض جدیتری میشود.
پاسخ کاربران به این سوال
دکتر علی شفیعی گنجه - پزشک عمومی بیماریهای داخلی
ناشناس
محمد
برترین پزشکان
دکتر بهاره سلطانی
مشاهده پروفایلمتخصص داخلی
دکتر مینا خانحسینی
مشاهده پروفایلمتخصص بیماریهای داخلی
دکتر سیده مهدیه حسینی لرگانی
مشاهده پروفایلفلوشیپ فوق تخصصی بیماری های روماتولوژی
مجتبی خیرخواه
مشاهده پروفایلکارشناسی ارشد کاردرمانی
فاطمه کریمی
مشاهده پروفایلکارشناسی ارشد فیزیوتراپی
به فــکر سلامــتیت بــاش!! با «حــال» پولش جـــور میشه
سرویس اقساطی برای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و زیبایی