جستجو...

IOS

pwa

اندروید

google play

ساندوستاتین لار

SANDOSTATIN LAR

مشخصات
نام عمومی: OCTREOTIDE (AS ACETATE) INJECTION, POWDER, LYOPHILIZED, FOR SUSPENSION, EXTENDED RELEASE PARENTERAL 30 mg
دسته بندی: بدون دسته بندی
شکل دارو:

تزریق, پودر, خشک‌کردن انجمادی, سوسپانسیون, تمدید شده

نحوه مصرف:

وریدی

محدودیت برای شیردهی:

محدودیت شیردهی

محدودیت بارداری: اطلاعاتی در رابطه با موارد مصرف در بارداری وجود ندارد.
مصرف دامپزشکی:

ندارد

بیماری های مرتبط

ساندوستاتین لار در درمان بیماری هایی مانند آکرومگالی، سندروم کوشینگ، نشانه های نارسایی هیپوفیز، بیماری های مستعد برای تداخل هورمون رشد و به طور عمده روده نشانه های مربوط به سرطان استفاده میشود.
موارد مصرف

اوكترئوتايد در درمــــان تــــومور‌هاي كارسينوئيد، ترشح كننده گلوکاگون، ترشح كننده VIP و آكرومگالي مصرف مي ‎شود. | ساندوستاتین لار یک دسته از داروهای مهارکننده هورمون رشد است که برای درمان برخی از بیماری ها استفاده می شود. این دارو برای درمان علائم بیماری های زیر استفاده می شود: 1. آکرومگالی: این بیماری یک نوع اضافه شدن غیرطبیعی در اندازه غده هیپوفیز است که باعث افزایش ترشح هورمون رشد می شود. ساندوستاتین لار برای کنترل ترشح هورمون رشد استفاده می شود. 2. تومورهای غده هیپوفیز: ساندوستاتین لار ممکن است برای کنترل تومورهای غده هیپوفیز استفاده شود. این دارو می تواند به کاهش حجم تومور و کنترل ترشح هورمون های غده هیپوفیز کمک کند. 3. بیماری کروموفین: این بیماری یک نوع تومور خوش خیم در غده هیپوفیز است که باعث افزایش ترشح هورمون های غده هیپوفیز می شود. ساندوستاتین لار ممکن است برای کنترل ترشح هورمون ها و کاهش اندازه تومور استفاده شود. 4. بیماری آکرومگالی ناشی از تومورهای خارج از غده هیپوفیز: در برخی موارد، تومورهای خارج از غده هیپوفیز می توانند باعث افزایش ترشح هورمون رشد شوند. ساندوستاتین لار ممکن است برای کنترل ترشح هورمون رشد و کاهش اندازه تومور استفاده شود. مهم است که قبل از استفاده از ساندوستاتین لار، با پزشک خود مشورت کنید و دستورات و نکات مربوط به مصرف دارو را به دقت دنبال کنید.

عوارض و هشدار ها

عوارض

حتما به پزشک اطلاع دهید در صورتی که شما دیابت دارید، علائم کبدی دارید، عمل جراحی پیش رو دارید، در حال شیمی درمانی هستید، یا بیماری های تیروئیدی دارید.

هشدارها

عوارض ممکن شامل دیابت، تهوع، استفراغ، نفخ شکمی، تغییرات در آزمایشات کبدی، عدم تعادل هورمونی و ریزش مو میباشد.

تداخل دارویی

با برخی از داروهای ضدانعقاد، یخ زدایی و داروهای استروئیدی تداخل دارد.

نکات قابل توصیه

1- فراورده های دپو بایستی از راه داخل عضلانی و بلافاصله پس از تهیه تجویز شوند. 2- قطع ناگهاني دارو ممكن است موجب انقباض كيسه صفرا و متعاقباً بروز كوليك صفراوي و التهاب لوزالمعده گردد. 3- براي جلوگيري از ايجاد تحريك و درد در محل تزريق، ناحيه تزريق بايد دائماً عوض شود. 4- در صورتي كه اين دارو در فاصله بين دو وعده غذايي يا موقع خواب تزريق شود، ممكن است عوارض گوارشي آن كاهش يابد.

مشاوره سریع

داروها و مکمل های مرتبط

تشخیص تداخل دارویی

شما از این بخش میتونید وجود یا عدم تداخل دارویی بین دو دارو را بررسی کنید

مشاهده نتیجه