سلام من یه جوون28ساله هستم که وقتی گاهی اوقات میشینم و به خودم و شخصیتی که دارم فکر میکنم و خودم رو آنالیزمیکنم میبینم که پرازنواقص وپرازایرادوپراز عادت های مخربی هستم ک همین عادات مخرب باعث بوجوداومدنه مشکلات بسیاارشدیدی درتمام زمینه های زندگیم شده،باوجوداینکه احساس میکنم سطح تجربه و آگاهیم نسبت به هم سن و سالهای خودم ودوروبری هام که تقریبا تویه رنج سنی هستیم خیلی خیلی بالاتره و چون دائما درحال خوندنومطالعه کردنوگوش دادن به کتب صوتی درزمینه های رشدوتوسعه ی فردی وموفقیت و اینجورچیزاهستم خیییلی راهکارهاروبلدم اماهیچکدومشون بدرده خودم نمیخورن اماواسه بقیه معجزه میکنن،لطفاراهنماییم کنیدکه من چیکا
سلام من یه جوون28ساله هستم که وقتی گاهی اوقات میشینم و به خودم و شخصیتی که دارم فکر میکنم و خودم رو آنالیزمیکنم میبینم که پرازنواقص وپرازایرادوپراز عادت های مخربی هستم ک همین عادات مخرب باعث بوجوداومدنه مشکلات بسیاارشدیدی درتمام زمینه های زندگیم شده،باوجوداینکه احساس میکنم سطح تجربه و آگاهیم نسبت به هم سن و سالهای خودم ودوروبری هام که تقریبا تویه رنج سنی هستیم خیلی خیلی بالاتره و چون دائما درحال خوندنومطالعه کردنوگوش دادن به کتب صوتی درزمینه های رشدوتوسعه ی فردی وموفقیت و اینجورچیزاهستم خیییلی راهکارهاروبلدم اماهیچکدومشون بدرده خودم نمیخورن اماواسه بقیه معجزه میکنن،لطفاراهنماییم کنیدکه من چیکا
سلام چه نواقصی در خود می بینید
در افراد کمالگرا دیده می شود و فکر می کنند که نباید نقایصی داشته باشند
البته اول باید مشخص بشه از چه تیپ شخصیت برخودار هستید وبعد می تونه کمک تون کند
برای راهنمایی بیشتر از مشاوران حال کمک بگیری
سلام بهتره به نکات مثبت و داشته ها و توانمندی های خود فکر کنی و در لحظه با هدف گذاری برنامه در تلاش برای رسیدن به آنها باشی نیاز نیست به نواقص فکر کنی البته بعضی مواقع اصلا شما فکر نمی کنی بلکه آنها خودایند هستن و احساس شما را تخریب می کنند
پیشنهاد من به شما اینه که زندگی و راحت بگیرید. اینکه فکر می کنید پر از ایراد هستید اصلا چیز خوبی نیست چون ممکنه در دام آرمان گرایی افتاده باشید. تمام اون کتاب های روانشناسی انقدری به شما کمک نمی کنن که تعامل با اجتماع می کنه. مطالعه بسیار خوبه اما اینکه چی بخونید مهم تره تا مبادا از یک طرف وسواس فکری داشته باشید و از طرف دیگه گیر روانشناسی زرد بیافتید.
پاسخ کاربران به این سوال
فرزانه فردوسی - کارشناسی ارشد خانواده
3 ماه پیش
گفتگو با این مشاوردکترمحمد حسین خانی - دکتری روانشناسی
3 ماه پیش
گفتگو با این مشاورناشناس
3 ماه پیش
برترین پزشکان
میترا سجادیان
مشاهده پروفایلدکتری روانشناسی بالینی
هانیه بابایی
مشاهده پروفایلدکتری روانشناس بالینی