جستجو...

IOS

pwa

اندروید

google play

مهرشاد نوروزی

3 ماه پیش

سلام من یه جوون28ساله هستم که وقتی گاهی اوقات میشینم و به خودم و شخصیتی که دارم فکر میکنم و خودم رو آنالیزمیکنم میبینم که پرازنواقص وپرازایرادوپراز عادت های مخربی هستم ک همین عادات مخرب باعث بوجوداومدنه مشکلات بسیاارشدیدی درتمام زمینه های زندگیم شده،باوجوداینکه احساس میکنم سطح تجربه و آگاهیم نسبت به هم سن و سالهای خودم ودوروبری هام که تقریبا تویه رنج سنی هستیم خیلی خیلی بالاتره و چون دائما درحال خوندنومطالعه کردنوگوش دادن به کتب صوتی درزمینه های رشدوتوسعه ی فردی وموفقیت و اینجورچیزاهستم خیییلی راهکارهاروبلدم اماهیچکدومشون بدرده خودم نمیخورن اماواسه بقیه معجزه میکنن،لطفاراهنماییم کنیدکه من چیکا
توسط متخصص پاسخ داده شده است.
پاسخ دهید
2 نفر
پاسخ کاربران به این سوال
(3 پاسخ)
سلام چه نواقصی در خود می بینید در افراد کمال‌گرا دیده می شود و فکر می کنند که نباید نقایصی داشته باشند البته اول باید مشخص بشه از چه تیپ شخصیت برخودار هستید وبعد می تونه کمک تون کند برای راهنمایی بیشتر از مشاوران حال کمک بگیری
پاسخ دهید
0 نفر
گفتگو با این مشاور
سلام بهتره به نکات مثبت و داشته ها و توانمندی های خود فکر کنی و در لحظه با هدف گذاری برنامه در تلاش برای رسیدن به آنها باشی نیاز نیست به نواقص فکر کنی البته بعضی مواقع اصلا شما فکر نمی کنی بلکه آنها خودایند هستن و احساس شما را تخریب می کنند
پاسخ دهید
0 نفر
گفتگو با این مشاور

ناشناس

3 ماه پیش

پیشنهاد من به شما اینه که زندگی و راحت بگیرید. اینکه فکر می کنید پر از ایراد هستید اصلا چیز خوبی نیست چون ممکنه در دام آرمان گرایی افتاده باشید. تمام اون کتاب های روانشناسی انقدری به شما کمک نمی کنن که تعامل با اجتماع می کنه. مطالعه بسیار خوبه اما اینکه چی بخونید مهم تره تا مبادا از یک طرف وسواس فکری داشته باشید و از طرف دیگه گیر روانشناسی زرد بیافتید.
پاسخ دهید
0 نفر

برترین پزشکان

میترا سجادیان

مشاهده پروفایل

دکتری روانشناسی بالینی

هانیه بابایی

مشاهده پروفایل

دکتری روانشناس بالینی

مبینا پیریایی

مشاهده پروفایل

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دکتر زهرا غلامی

مشاهده پروفایل

دکتری

ذبیح اله خان محمدی

مشاهده پروفایل

دکتری مشاوره

به فــکر سلامــتیت بــاش!! با »حــال« پولش جـــور می‌شه

سرویس اقساطی برای خدمات پزشکی، دندانپزشکی و زیبایی

مقالات مرتبط

مشاهده همه
درخواست گزارش محتوای نامناسب شما ثبت شد

کارشناسان ما به زودی درخواست شما را بررسی و در صورت لزوم محتوا حذف خواهد گردید.

ثبت پرسش
دیدگاه شما با موفقبت ثبت شد، پس از تایید دیدگاه شما نمایش داده خواهد شد.