سلام فاطمه جان. خیلی مهمه که در طول دوران بارداری غذاهای سالم و متنوع مصرف
کنین. اما توی ماه آخر بارداری، مصرف غذاهایی که مقدار بالای کلسیم، آهن، ویتامین D و ویتامین K دارن، میتونه
به جلوگیری از زردی گرفتن نوزاد کمک کنه، مثلاً، شیر، پنیر، ماهی، تخممرغ،
سبزیجاتی مثل جعفری و شوید، نخود و لوبیا سبز منابع خوبی برای کلسیم و آهن هستن. بهتره
از مصرف غذاهای فست فود، غذاهای چرب، نوشابه و آبمیوه های صنعتی خودداری کنین.
البته برای اطمینان بیشتر، حتما با پزشک خودتون یا یه متخصص تغذیه مشورت کنین تا
حساسیت های غذایی و شرایط بدنتون رو هم در برنامه تغذیه در نظر بگیره.
تاجایی که من میدونم هیچ ماده و خوراکی هنوز بصورت قطعی کشف و اعلام نشده که خوردنش تاثیری روی زردی نگرفتن نوزاد نداره چون نوزاد بعداز بدنیا اومدن زردی میگیره نه توی شکم مادر