گاباپنتین-عبیدی

گاباپنتین-عبیدی

GABAPENTIN-ABIDI

مشخصات

نام عمومی: GABAPENTIN CAPSULE ORAL 300 mg
دسته بندی: ضد تشنج
شکل دارو:کپسول
نحوه مصرف: دهانی
محدودیت برای شیردهی: مصرف کپسول گاباپنتین-عبیدی در دوران شیردهی ممکن است محدودیت داشته باشد. (استفاده با احتیاط)
محدودیت بارداری: اطلاعاتی در رابطه با موارد مصرف در بارداری وجود ندارد.
مصرف دامپزشکی: دارد

بیماری های مرتبط

کپسول گاباپنتین-عبیدی در درمان صرع و درد عصبی برای بیماران با نوع های مختلف صرع، دیابت نوع دو، التهاب دستگاه عصبی و خارش عصبی استفاده میشود.

موارد مصرف

اين دارو در درمان كمكي صرع پارشیال (فوکال) همراه با داروهاي ضدتشنج ديگر و همچنين در درمان درد های نورالژي (درد عصبي) پس از عفونت هرپسي و نوروپاتي به كار می ‌رود. | گاباپنتین-عبیدی یک داروی ضد صرع است که برای درمان برخی از بیماری ها و حالت های دیگر نیز استفاده می شود. برخی از کاربردهای اصلی آن عبارتند از: 1. صرع: گاباپنتین-عبیدی برای کنترل صرع در بزرگسالان و کودکان استفاده می شود. این دارو می تواند به کاهش تعداد و شدت تشنج ها کمک کند. 2. درد عصبی: گاباپنتین-عبیدی برای درمان درد عصبی مانند نوروپاتی دیابتیک، درد پس از سوختگی، درد پس از عمل جراحی و درد عصبی مرتبط با صرع استفاده می شود. این دارو می تواند به کاهش شدت درد و بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کند. 3. فیبرومیالژی: گاباپنتین-عبیدی ممکن است برای درمان فیبرومیالژی، یک بیماری مزمن که با درد عضلانی و خستگی مزمن همراه است، مفید باشد. 4. درد ناشی از عمل جراحی: این دارو ممکن است برای کنترل درد پس از عمل جراحی استفاده شود. مهم است که قبل از استفاده از گاباپنتین-عبیدی، با پزشک خود مشورت کنید و دستورات و دوزهای مورد نیاز را به دقت دنبال کنید.

عوارض و هشدارها

عوارض

قبل از مصرف کپسول گاباپنتین-عبیدی باید به پزشک در مورد بیماری های مزمن، علائم حساسیت، مصرف داروهای دیگر، وضعیت بارداری یا شیردهی، و همچنین مشکلات کلیوی گزارش داده شود.

هشدارها

کپسول گاباپنتین-عبیدی ممکن است عوارضی مانند خواب آلودگی، سرگیجه، ضعف عضلات، تهوع و استفراغ، یبوست یا اسهال، افزایش وزن، و تغییر در رفتار یا خلق و خو را داشته باشد.

تداخل دارویی

کپسول گاباپنتین-عبیدی با دیگر داروهای تثبیت کننده گیرنده گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) تداخل دارد.

نکات قابل توصیه

1- از قطع ناگهاني مصرف اين دارو پرهيز شود. 2- بين فواصل مصرف دارو نبايد بيش از 12 ساعت فاصله زماني ايجاد شود. 3- به علت بروز تاري ديد يا دوبيني، سرگيجه، خواب ‎آلودگي،اختلالات فكری يا مهارت ‌هاي حركتي، هنگام رانندگي يا انجام كار ‌هايی كه نياز به هوشياری دارند، ‌بايد احتياط كرد.

آزمایش در منزل

دسترسی سریع

پزشکان مرتبط

حوزه های مرتبط

دسترسی سریع