جستجو...

haal application

IOS

pwa

اندروید

google play

گاباپنتین

GABAPENTIN

خرید دارو
مشخصات
نام عمومی: GABAPENTIN CAPSULE ORAL 100 mg
دسته بندی: ضد تشنج
شکل دارو:

کپسول

نحوه مصرف:

دهانی

محدودیت برای شیردهی:

مصرف کپسول گاباپنتین در دوران شیردهی مجاز است.

محدودیت بارداری: اطلاعاتی در رابطه با موارد مصرف در بارداری وجود ندارد.
مصرف دامپزشکی:

دارد

بیماری های مرتبط

کپسول گاباپنتین در درمان بیماری هایی مانند نئورپاتی (ارتباط شکست در عملکرد عصب ها)، درد عصبی مزمن، فیبرومیالژیا (بیماری مزمن درد و تنگی عضلات) و بیماری پارکینسون (بیماری دگرگونی حرکتی عضلات) استفاده میشود.
موارد مصرف

اين دارو در درمان كمكي صرع پارشیال (فوکال) همراه با داروهاي ضدتشنج ديگر و همچنين در درمان درد های نورالژي (درد عصبي) پس از عفونت هرپسي و نوروپاتي به كار می ‌رود. | گاباپنتین یک داروی ضد صرع است که برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. برخی از کاربردهای اصلی آن عبارتند از: 1. صرع: گاباپنتین برای کنترل صرع در بزرگسالان و کودکان استفاده می شود. این دارو می تواند به کاهش تعداد و شدت تشنج ها کمک کند. 2. درد عصبی: گاباپنتین برای درمان درد عصبی مانند نوروپاتی دیابتیک، درد پس از سوختگی، درد پس از عمل جراحی و درد عصبی مرتبط با صرع استفاده می شود. این دارو می تواند به کاهش شدت درد و بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کند. 3. اختلالات اضطرابی: گاباپنتین ممکن است در درمان برخی از اختلالات اضطرابی مانند اختلال اضطراب عمومی، اختلال اضطراب فراگیر و اختلال اضطراب اجتماعی موثر باشد. 4. درد مزمن: گاباپنتین ممکن است در درمان درد مزمن مانند درد عضلانی و درد ناشی از التهاب مفاصل مؤثر باشد. مهم است که قبل از استفاده از گاباپنتین، با پزشک خود مشورت کنید و دستورات و دوزهای مورد نیاز را به دقت دنبال کنید.

عوارض و هشدار ها

عوارض

قبل از مصرف کپسول گاباپنتین باید به پزشک در مورد تاریخچه آلرژی، مصرف داروها، بیماری های مزمن و احتمال بارداری یا شیردهی اطلاع دهید.

هشدارها

ممکن است عوارضی مانند خواب آلودگی، سرگیجه، خستگی، تاری دید، تورم، تنگی نفس و افت آبشاری فشار خون بوجود آید.

تداخل دارویی

کپسول گاباپنتین با داروهای دیازپام، مورفین، مورفین-sulfate، معرفی پریمیدین باسیک، سولفادیازین و فروزپام تداخل دارد.

نکات قابل توصیه

1- از قطع ناگهاني مصرف اين دارو پرهيز شود. 2- بين فواصل مصرف دارو نبايد بيش از 12 ساعت فاصله زماني ايجاد شود. 3- به علت بروز تاري ديد يا دوبيني، سرگيجه، خواب ‎آلودگي،اختلالات فكری يا مهارت ‌هاي حركتي، هنگام رانندگي يا انجام كار ‌هايی كه نياز به هوشياری دارند، ‌بايد احتياط كرد.

مشاوره سریع

داروها و مکمل های مرتبط

تشخیص تداخل دارویی

شما از این بخش میتونید وجود یا عدم تداخل دارویی بین دو دارو را بررسی کنید

مشاهده نتیجه