haal application

IOS

pwa

اندروید

google play

مشاوره استرس و اضطراب آنلاین

اگر دچار استرس زیاد و مداوم هستید، «‌حال» به صورت تخصصی بخشی از خدمات مشاوره و روانشناسی خود را به درمان استرس و اضطراب اختصاص داده است. شما می‌توانید با مراجعه به فهرست مشاوران «حال» که به صورت تخصصی روی کنترل و درمان استرس کار می‌کنند، جلسات مشاوره استرس انلاین خود را آغاز کنید. مشاوره اضطراب آنلاین به ویژه برای کسانی که مشاوره حضوری برایشان استرس‌زاست، گزینه بسیار خوبی است. 

فیلترها
تصویر سحر عرب نژاد

سحر عرب نژاد

کارشناسی ارشد روان شناس بالینی

آنلاین

متنی
تلفنی

(692 رای ) 4.9

تصویر جهان بخش خداکرم نژاد

جهان بخش خداکرم نژاد

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

آنلاین

تلفنی
ویدئویی

(1,401 رای ) 4.9

تصویر مریم سام دلیری

مریم سام دلیری

کارشناسی ارشد مشاوره و راهنمایی

آنلاین

متنی
تلفنی

(346 رای ) 4.9

تصویر دکترسمیرا عباسی

دکترسمیرا عباسی

دکتری روان شناسی تربیتی

آنلاین

متنی
تلفنی

(135 رای ) 4.8

تصویر حسن عمرانی

حسن عمرانی

کارشناسی ارشد روانشناسی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(3,812 رای ) 4.6

تصویر دکترمهری ازندریانی

دکترمهری ازندریانی

دکتری مشاور و راهنمایی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(2,954 رای ) 4.8

تصویر دکترعاطفه کامرانی

دکترعاطفه کامرانی

دکتری روانشناسی تربیتی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(2,480 رای ) 4.9

تصویر دکتر محمدرضا سعید فیروزه

دکتر محمدرضا سعید فیروزه

دکتری روانشناسی خانواده

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(1,644 رای ) 4.9

تصویر زهرا رونق

زهرا رونق

کارشناسی ارشد

آنلاین

متنی
تلفنی

(1,595 رای ) 4.9

تصویر دکترمحمدعلی یزدان پناه

دکترمحمدعلی یزدان پناه

دکتری روانشناسی تربیتی

آنلاین

متنی
تلفنی

(1,559 رای ) 4.9

تصویر زهرا آزادی

زهرا آزادی

کارشناسی ارشد روانشناسی

آنلاین

تلفنی
ویدئویی

(1,105 رای ) 4.9

تصویر عباس جلیلی کلهری

عباس جلیلی کلهری

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(1,007 رای ) 4.9

تصویر دکتر احمد احمدی

دکتر احمد احمدی

دکتری مشاوره

آنلاین

متنی
تلفنی

(675 رای ) 4.9

تصویر احمد یادگاری

احمد یادگاری

کارشناسی ارشد روان شناسی شخصیت

آنلاین

متنی
تلفنی

(638 رای ) 5

تصویر محبوبه قدمی

محبوبه قدمی

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی

آنلاین

متنی
تلفنی

(607 رای ) 4.9

تصویر دکترمحمد حسین خانی

دکترمحمد حسین خانی

دکتری مطالعات اجتماعی

آنلاین

متنی
تلفنی

(565 رای ) 4.9

تصویر دکتر سمیرا صالح اردستانی

دکتر سمیرا صالح اردستانی

دکتری روان شناسی تربیتی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(464 رای ) 4.9

تصویر الهه لطفی

الهه لطفی

کارشناسی ارشد روا ن شناسی تربیتی

آنلاین

متنی

(291 رای ) 4.9

تصویر دکترلیلا باباجانی گرجی

دکترلیلا باباجانی گرجی

دکتری روان شناسی تربیتی

آنلاین

متنی
تلفنی

(163 رای ) 4.9

تصویر محسن شمسایی راد

محسن شمسایی راد

کارشناسی ارشد روان شناس بالینی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(155 رای ) 4.9

تصویر دکترمحمد خالقی

دکترمحمد خالقی

دکتری مشاور خانواده

آنلاین

تلفنی

(83 رای ) 5

تصویر پروانه طاهری خراسانی

پروانه طاهری خراسانی

کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی

آنلاین

تلفنی

(81 رای ) 4.9

تصویر دکتر رویا خانعلی لو

دکتر رویا خانعلی لو

دکتری روان شناس بالینی

آنلاین

متنی
تلفنی

(57 رای ) 4.7

تصویر سعید مرادی وفا

سعید مرادی وفا

کارشناسی ارشد روان شناس بالینی

آنلاین

متنی
تلفنی
ویدئویی

(23 رای ) 4.7

فیلترها
شهر
نوع مشاوره
وضعیت مشاور
جنسیت پزشک/مشاور

سوالات متداول

همه چیز درباره مشاوره آنلاین استرس

مشاوره آنلاین استرس از نظر میزان سودمندی تفاوت خاصی با مشاوره استرس حضوری ندارد. شرایط مراجع یا بیمار در تعیین آنلاین بودن یا حضوری بودن مشاوره استرس تعیین‌کننده‌تر است. هرکسی باید از خود بپرسد که با خدمات آنلاین راحتی بیشتری دارد یا مراجعۀ حضوری؟ محدودیت مالی دارد یا خیر؟ برای مراجعه به مرکز درمانی دچار محدودیت زمانی و مکانی است یا نه؟

در مشاوره آنلاین استرس شما با روان‌درمانگری که در زمینۀ استرس و اختلالات اضطرابی تخصص دارد، جلسات مشاوره خود را آغاز می‌کنید. این جلسات می‌تواند به سه صورت متنی، تلفنی و ویدیویی برگزار شود. روان‌درمانگرها رویکردهای متفاوتی در فرایند درمان دارند؛ اما عموما در جلسات اول شما وضعیت خود را شرح می‌دهید؛ برای مثال توضیح می‌دهید که در چه شرایطی دچار استرس و اضطراب می‌شوید. ممکن است مشاور از شما آزمون‌هایی هم بگیرد تا بر اساس آن بتواند به ارزیابی صحیحی از نوع مشکل شما و دلایلش برسد. در ادامه روان‌درمانگر علل استرس شما را بررسی می‌کند و تلاش می‌کند که بر اساس نتایجی که گرفته، به شما راهکارهای مناسبی را برای کنترل اضطراب و استرس بدهد. همچنین ممکن است مشاور آنلاینِ استرس شما را برای دارودرمانی به یک روانپزشک معرفی کند.

انواع استرس کدامند؟

روانشناسان معمولاً استرس را به سه دسته تقسیم می‌کنند:

  • استرس‌های کوتاه‌مدت، لحظه‌ای یا حاد: ما وقتی دچار استرس لحظه‌ای می‌شویم که در موقعیتی خاص با یک چالش روبه‌رو شویم. برای مثال فرض کنید که دیرتان شده و ممکن است پرواز یا قطار خود را از دست بدهید، یا یک تصادف رانندگی کرده‌اید، یا با یکی از اعضای خانواده بحثتان شده است. این نوع استرس چندان بد نیست و تأثیر منفی بلندمدتی بر سلامت شما ندارد. این نوع استرس حتی می‌تواند برای سلامت شما مفید باشد. زیرا به شما یاد می‌دهد که در برابر شرایط مشابه استرس‌زا در آینده واکنش صحیح نشان بدهید.
  • استرس‌های مکرر یا استرس حاد اپیزودیک: آیا پیش آمده با کسی مواجه شوید که گویا همیشه در حال دست‌وپنجه نرم کردن با یک بحران است؟ افرادی که چنین وضعیتی را دارند، غالبا کم‌طاقت و زودرنج و پریشان به نظر می‌رسند؛ انگار همیشه دیرشان شده یا عجله دارند؛ عموما نگران هستند و جنبۀ منفی مسائل برایشان پررنگ‌تر است. استرس به بخشی از زندگی این افراد تبدیل شده و بیش از دیگران در معرض بیماری‌های قلبی-عروقی قرار دارند.
  • استرس مزمن: اگر استرس حاد درمان نشود، در بلندمدت به استرس مزمن تبدیل می‌شود. استرس مزمن عمدتاً ریشه در مسائلی مثل تجربه‌های ناگوار کودکی، تروماها، مسائل عاطفی و … دارد. فرد این نوع استرس را سال‌ها به دوش کشیده، اما نتوانسته برایش راه‌حلی بیابد؛ تا جایی که افکار و باورهای فرد هم بر پایۀ استرس شکل می‌گیرد.

روش‌های درمانی استرس و اضطراب

روانشناسان و مشاوران از روش‌های مختلف یا ترکیبی از آن‌ها برای درمان استرس و اضطراب مراجعانشان استفاده می‌کنند. سه روش اصلی عبارتند از:

  • رفتاردرمانی شناختی (CBT): این روش در درمان اضطراب و افسردگی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. هدف از این روش درمانی تغییر الگوی فکری بیمار است تا بتواند در موقعیت‌های استرس‌زا به شیوۀ متفاوتی از قبل عمل کند.
  • ذهن آگاهی: در این روش، روان‌درمانگر روش‌های مدیریت اضطراب و استرس را به مراجع می‌آموزد. مدیتیشن، تمرین‌های تنفسی، ورزش، الگوی صحیح غذا خوردن، آموزش مدیریت زمان و … از جملۀ این روش‌هاست.
  • دارودرمانی: تجویز داروهای آرام‌بخش، ضداضطراب و ضدافسردگی راه دیگری برای درمان استرس است.

کاربردهای مشاوره استرس انلاین

مشاوره استرس آنلاین و حضوری کاربرد مشابهی دارند. استرس در موقعیت‌های مختلف زندگی، احساسات و رفتارهای ما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد؛ بنابراین مشاوره استرس در زندگی فردی کاربرد زیادی دارد و به فرد در بهبود انجام وظایف شغلی، روابط خانوادگی و دوستانه، رابطۀ عاطفی، مدیریت زمان، بهبود خواب و رفع مشکلات جسمی و روانی کمک می‌کند.

از مشاوره استرس انلاین در درمان‌های گروهی نیز استفاده می‌شود. برای مثال برخی شرکت‌ها و سازمان‌ها به کارکنان خود خدمات مشاوره استرس ارائه می‌کنند. از نظر مدیران این سازمان‌ها، این اقدام موجب می‌شود که بازدهی کاری کارکنان بهتر شود، روابط میان آن‌ها بهبود یابد و در نهایت این روند به رشد برند سازمانی آن‌ها کمک می‌کند.

مزایای مشاوره آنلاین استرس

مشاوره آنلاین استرس در مقایسه با مشاوره حضوری مزیت‌های زیادی دارد، از جمله:

  • مهم‌ترین کاربرد مشاوره آنلاین استرس رفع موانع زمانی و مکانی است. آنلاین بودن دسترسی افراد را به خدمات مشاوره استرس افزایش می‌دهد؛ یعنی افراد با آزادی بیشتر، در هر زمان و مکانی، می‌توانند به یک مشاور استرس و اختلالات اضطرابی دسترسی داشته باشند و تنها با اتصال به اینترنت جلسات درمانی خود را پیگیری کنند.
  • همچنین مشاوره آنلاین استرس موجب می‌شود افرادی که مشاوره حضوری برایشان استرس‌زاست، مقاومت کمتری در برابر درمان و مشاوره داشته باشند.
  • مزیت دیگر مقرون به صرفه‌تر بودن مشاوره استرس آنلاین در مقایسه با مشاوره حضوری است. برای کسانی که محدودیت مالی دارند، این شیوه از درمان دسترس‌پذیرتر است.

مشاوره آنلاین استرس مناسب چه افرادی است؟

مشاوره استرس آنلاین برای کسانی مناسب است که:

  • با استفاده از اینترنت و ابزارهای هوشمند راحت باشند.
  • مراجعۀ حضوری برایشان اضطراب‌آور است.
  • محدودیت مالی دارند و توان پرداخت هزینۀ خدمات مشاوره حضوری را ندارند.
  • در جایی زندگی می‌کنند که دسترسی مناسبی به خدمات مشاوره باکیفیت ندارند.
  • برای مراجعۀ حضوری در طول روز دچار مشکل محدودیت زمان هستند.

میزان اثربخشی مشاوره استرس آنلاین چقدر است؟

شاید تصور کنید که مشاوره استرس آنلاین در مقایسه با مشاوره استرس حضوری اثربخشی کمتری داشته باشد. داشتن این تصور غیرطبیعی نیست؛ زیرا خدمات آنلاین روانشناسی سابقۀ طولانی ندارد، و هنوز تعداد زیادی از مردم گمان می‌کنند که مشاوره استرس آنلاین نمی‌تواند در مدیریت استرس آن‌ها کمک زیادی کند.

به شما پیشنهاد می‌کنیم که مشاوره انلاین استرس را امتحان کنید. در پلتفرم‌های آنلاین خدمات روانشناسی، به سادگی می‌توانید به فهرست مشاوران دسترسی داشته باشید و تجربۀ کاربران دیگر در مشاوره استرس را بخوانید. مشاور آنلاین به مشکلات شما گوش می‌دهد، دلایل آن‌ها را بررسی می‌کند، به شما راهکارهایی برای تغییر الگوهای فکری‌تان ارائه می‌کند، به شما تمرین‌های ذهن آگاهی را آموزش می‌دهد و در صورت نیاز شما را به روانپزشک معرفی می‌کند تا دارو درمانی را آغاز کنید.

بهترین زمان برای مشاوره استرس و اضطراب؟

اگر احساس می‌کنید که از داشتن استرس و اضطراب زیاد خسته‌ شده‌اید و دیگر به تنهایی نمی‌توانید آن را مدیریت کنید، حتما از یک متخصص کمک بگیرید. استرس و اضطراب وقتی از حدی بیشتر شود، همۀ ابعاد زندگی فرد مثل خواب، بیدار شدن، شغل، رابطۀ عاطفی و روابط اجتماعی او را تحت تأثیر قرار می‌دهد. زمانی که احساس می‌کنید در مدیریت استرس خود در این موقعیت‌ها ناتوانید، لازم است که مشاوره استرس و اضطراب داشته باشید.

هزینه مشاوره درمان استرس و اضطراب

هزینه مشاوره استرس و اضطراب ممکن است از مشاوری به مشاور دیگر متفاوت باشد. مشاوران با توجه به سطح تحصیلات، تخصص و اعتبارشان هزینه‌های مختلفی را از مراجعانشان دریافت می‌کنند. هزینه مشاوره آنلاین استرس و اضطراب در مقایسه با مشاوره حضوری پایین‌تر است و عموما از سوی شرکت ارائه دهندۀ خدمات روانشناسی آنلاین تعیین می‌شود.

برای مثال در اپلیکیشن شرکت «حال» این هزینه بر پایۀ هر 10 دقیقه به تفکیک روش‌های مشاوره متنی، تلفنی و ویدیویی تعیین شده است. در این اپلیکیشن هزینۀ مشاوره با روان‌درمانگرانی که سطح تحصیلات دکتری دارند، برای هر 10 دقیقه مشاورۀ متنی، تلفنی و ویدیویی به ترتیب از 28800 شروع می شود. هزینۀ مشاوره با روان‌درمانگران دیگر برای هر 10 دقیقه مشاورۀ متنی، تلفنی و ویدیویی به ترتیب از 23200 شروع می شود. هزینۀ مشاوره استرس و اضطراب در مراکز درمانی دیگر را باید در تماس با خود این مراکز جویا شوید.