haal application

IOS

pwa

اندروید

google play

لاغری موضعی: گفتگو با دکتر فاطمه رادخوی کارشناس ارشد تغذیه

لاغری موضعی با دستگاه
۰۱ آبان

با سلام دکتر فاطمه رادخوی هستم، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی و عضو انجمن تغذیۀ  ایران و آمریکا.

عوارض چربی زیاد در بدن

افزایش تودۀ چربی در بدن ما می‌تواند عارضه‌های مختلفی را ایجاد کند؛ از جمله، چربی زیاد باعث تولید واسطه‌های التهابی بیشتر در بدن ما می‌شود. این التهاب در اطراف سلول‌های بدن ما می‌تواند بیماری‌های زیادی را ایجاد کند. برای مثال تجمع چربی والتهاب زیاد در اطراف سلول‌ها مقاومت به انسولین را به وجود می‌آورد و در نهایت باعث ایجاد بیماری‌هایی مثل دیابت، مشکلات قلبی-عروقی، سندرم متابولیک و غیره خواهد شد. بنابراین اگر ما بتوانیم با یک روش درست واصولی کاهش وزن و کاهش سایز داشته باشیم، علاوه بر آنکه تناسب اندام را برای خودمان به ارمغان می‌‎آوریم، می‌توانیم در سال‌های آینده زندگی‌مان سلامتی و عدم ابتلا به بیماری‌های مختلف را به همراه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: ابدومینوپلاستی اقساطی

زمان استفاده از دستگاه‌های لاغری موضعی

از معضلاتی که ذهن بسیاری از ما را درگیر می‌کند، این است که چگونه روی لاغری و کاهش سایز ناحیۀ مشخصی از بدنمان کار کنیم. زیرا برنامه‌های غذایی اصولا هوشمند نیستند و به صورت کلی از همۀ قسمت‌های بدن ما چربی کم می‌کنند. اما گاهی افراد می‌گویند: دوست نداریم صورتمان لاغر بشود، فقط می‌خواهیم روی شکم و پهلویمان کار کنیم، دوست نداریم دست‌ها و پاهایمان کاهش سایز داشته باشد و … .

ما در این مواقع از راهکارهای لاغری موضعی استفاده می‌کنیم. یعنی از دستگاه‌هایی استفاده می‌کنیم که مشخصا برای ناحیه‌های مشخصی مثل شکم، پهلو، ران‌ها، بازوها یا فیلۀ پشت استفاده می‌شوند. با این دستگاه‌ها روی این نواحی کار می‌کنیم و باعث کاهش سایز و کاهش تودۀ چربی در آن می‌شویم.

شما میتوانید از طریق متخصص تغذیه آنلاین سامانه حال با مشاوران ما در ارتباط باشید.

انواع روش های لاغری موضعی با دستگاه

روشی که مجموعۀ ما برای شما کاربران «حال» استفاده می‌کند، دو مکانیزم کویتیشن و RF است. مکانیزم کویتیشن باعث شکستن پیوند میان سلول‌های چربی و پاره شدن دیوارۀ سلول‌های چربی می‌شود؛ در نهایت چربی به شکل مایع درمی‌َآید، از سلول خارج می‌شود و از طریق عروق و ادرار دفع می‌شود. درنتیجه، در آن ناحیه از بدن کاهش سایز و کاهش تودۀ چربی خواهیم داشتیم. علاوه بر آن در هر جلسه، از مکانیزم RF  نیز استفاده می‌کنیم که باعث کلاژن‌سازی زیر پوست و در نتیجه موجب سفتی و لیفتینگ و کشیدگی پوست می‌شود، تا پوست پس از لاغری شل و افتاده نشود.

برای مثال وقتی در ناحیۀ شکم و پهلو کار میکنیم، این ناحیه ضمن کوچک شدن به سمت بالا لیفت می‌شود و ما  دیگر در این ناحیۀ افتادگی نخواهیم داشت. ضمن آنکه این کار در سطح پوست عمل جوان‌سازی را انجام می‌دهد. همچنین با کمک این دستگاه‌ها می‌توانیم به عزیزانی که از وجود سلولیت در پاهایشان رنج می‌برند، در رفع مشکلشان کمک کنیم.

درصورت داشتن هرگونه سوال در زمینه پوست میتوانید از خدمات مشاوره دکتر آنلاین پوست سامانه حال استفاده کنید.

مزایای دستگاه های لاغری موضعی

استفاده از دستگاه‌های کمک لاغری موضعی در مقایسه با عمل‌های جراحی تهاجمی این مزیت را دارد که شما می‌توانید به صورت امن، بدون درد و جراحی و خونریزی و بیهوشی، و اصولاً بدون وجود هیچ خطری، کم کم به اندام مورد علاقه تان نزدیک شوید و خیالتان از بابت سلامتی‌تان راحت باشد.

 

کلام پایانی

سرکار خانم دکتر فاطمه رادخوی کارشناس تغذیه ارائه خدمات تغذیه و رژیم درمانی لاغری با دستگاه کاهش سایز موضعی هستند که از صفحه شخصی ایشان می‌توانید از خدمات لاغری به صورت اقساطی بهره‌مند شوید.

مقالات مرتبط

برنامه غذایی برای عضله سازی
برنامه غذایی برای عضله سازی / برای عضله سازی چه بخوریم

برنامه غذایی برای عضله سازی را می‌توان اصلی‌ترین مرحله برای داشتن عضلات قوی و سالم دانست. در واقع تمرین و تغذیه دست به دست هم می‌دهند تا بدن فرد به مطلوب‌ترین شکل ممکن درآید. در واقع برای این که بیش‌ترین بهره را از تمرینات خود ببرید، لازم است مناسب‌ترین غذاها را به مقدار کافی بخورید. یکی از راه‌های انجام آن، پیروی از یک رژیم برای عضله سازی است. کسی که چنین برنامه‌ای را برای اجرا در اختیار شما قرار می‌دهد، باید دانش و تخصص کافی در این زمینه داشته باشد. این مقاله شما را با بهترین مواد غذایی برای عضله سازی آشنا می‌کند و به شما می‌گوید که در این مسیر کمک از متخصص تغذیه آنلاین می‌تواند بسیار مفید باشد

سارا صاحبی
۰۴ / ۱۱ / ۰۱
خواص بادام زمینی
یک خوراکی سالم و خوشمزه:‌ معرفی خواص بادام زمینی

شاید در گذشته مردم آجیل و دانه‌های روغنی را تنها برای مزه، عطر و طعم دلپذیرشان می‌خوردند. اما امروزه، با گسترش تحقیقات و مطالعه علمی روی انواع خوراکی‌ها، بشر به این نتیجه رسیده که هر یک از خوراکی‌ها چه خاصیت و عوارضی دارند. مثلا درباره خواص بادام زمینی به عنوان یکی از خوشمزه‌ترین اعضای خانواده آجیل‌ها، صحبت‌های زیادی شده است. این دانه روغنی با آن‌که یکی از ارزان‌ترین آجیل‌هاست، اما خواص بی‌نظیری دارد. اگر شما هم می‌خواهید بادام زمینی را که برخی به آن پسته شامی نیز می‌گویند، بهتر بشناسید و از فواید آن آگاه شوید، در ادامه این متن همراهمان باشید.

زهرا علی‌دوست
۲۸ / ۰۴ / ۰۰
قارچ گانودرما
معجزه قارچ گانودرما ؛ دروغ یا واقعیت؟

گانودرما  

زهرا علی‌دوست
۰۷ / ۰۴ / ۰۰
۱۱ خاصیت معجزه آسای چای ماسالا

چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی هندی است که فواید دارویی معجزه آسایی دارد. این نوشیدنی هزاران سال است که در نقاط مختلف جهان به ویژه قاره آسیا مصرف می‌شود. نوشیدن روزانه یک فنجان از آن برای حفظ سلامتی و دوری از انواع بیماری‌ها مفید است. این چای مخلوطی از ترکیبات گیاهی شامل هل، زنجبیل، دارچین، میخک و فلفل سیاه است. گرچه نسخه‌های متفاوتی از این نوع چای در سراسر جهان وجود دارد؛ اما معمولا ترکیبات اولیه آن‌ها مشابه هم هستند. شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود برخی از این مؤلفه‌ها را حذف یا اضافه کنید. اگر درباره حساسیت به برخی از ترکیبات موجود در این چای نگران هستید، می‌توانید پیش از مصرف با یکی از پزشکان سامانه مشاوره آنلاین حال گفت‌و‌گو کرده و راهنمایی بگیرید.

سارا صاحبی
۰۳ / ۱۲ / ۹۹
انواع دمنوش و خواص جذاب آن ها

چای سیاه که به عنوان چای معمول شناخته شده و معروف‌ترین نوشیدنی ایرانیان است، از خشک کردن برگ‌های چیده شده بوته چای حاصل می‌شود. این چای به اشکال مختلف سبز، سفید و اولانگ هم در دسترس است. چای سیاه طی فرآیندی خاص، تخمیر و خشک شده و در دسترس مردم قرار می‌گیرد. اما انواع دمنوش‌ شامل نوشیدنی‌هایی است که از طریق خیساندن و دم کردن گل‌ها، برگ‌ها، گلبرگ‌ها، ریشه و بخش‌های مختلف گیاه به صورت تازه یا خشک شده در آب گرم به دست می‌آیند. بیشتر این دمنوش‌ها فاقد کافئین هستند و همین مسئله می‌تواند برتری برخی از آن‌ها نسبت به چای سیاه یا سبز -که حاوی کافئین هستند- نشان دهد. امروزه این دمنوش‌ها به شکل چای کیسه‌ای ساده یا ترکیبی هم در دسترس هستند. گرچه استفاده از آن‌ها ساده‌تر است، اما دم کردن این گیاهان به صورت مستقیم می‌تواند نوشیدنی با کیفیت‌تری را در اختیار شما قرار دهد. چنان‌چه قصد مصرف دمنوش خاصی را دارید، اما از خواص آن مطمئن نیستید، همین حالا از مشاوران سامانه مشاوره آنلاین حال راهنمایی بگیرید.

سارا صاحبی
۱۳ / ۰۱ / ۰۰
آلرژی به شیر
آیا آلرژی به شیر خطرناک است؟

افراد مختلف از هر سنی ممکن است به شیر حساسیت داشته و این مسئله می‌تواند با واکنش‌های متفاوتی در بدن آن‌ها همراه باشد. با این حال، بروز آن در نوزادان و کودکان  زیر ۶ سال شایع‌تر است. هر کودکی، چه کسانی که با شیر مادر تغذیه می‌شوند و چه با شیر خشک، ممکن است دچار آلرژی به شیر شود. منظور از شیر در این مقاله شیر گاو است. شیر گاو به عنوان یک ماده غذایی آلرژن شایع شناخته می‌شود.

سارا صاحبی
۲۴ / ۰۸ / ۰۰