جستجو...

haal application

IOS

pwa

اندروید

google play

علائم سرد شدن رابطه عاشقانه

علائم-سرد-شدن-رابطه
۱۶ بهمن

با تخفیف مشاوره آنلاین بگیر
OFF15

در اولین مشاوره آنلاین پزشکی یا روانشناسی 15 درصد تخفیف بگیر

دریافت مشاوره آنلاین
سیر سرد‌شدن رابطه عاشقانه را همه می‌شناسیم. رابطه‌مان را با محبت زیاد آغاز می‌کنیم و با گذشت زمان این عشق کم‌رنگ و سپس ناپدید می‌شود. دیگر کارمان اولویت بیشتری دارد؛ وقتی شریک‌ زندگی یا کسی که دوستش داریم سخن می‌گوید تلفن همراه‌مان را چک می‌کنیم و گاه ممکن است دل‌مان نخواهد بشنویم روزش را چطور گذرانده‌ است.

تعریف مشهوری برای این وضعیت وجود دارد که می‌گوید فرایند خسته‌شدن انسان‌ها از هم مانند خسته‌شدن‌شان از هر چیز دیگری است حکایت تمام چیزهایی که دوست داشته‌ایم و به نظرمان خارق‌العاده بوده‌اند و حالا دیگر برایمان چیزهایی کاملا معمولی‌اند. اما توضیح دیگری هم باید وجود داشته باشد که امیدبخش‌تر است؛ از بین رفتن علاقه نه طبیعی است و نه اجتناب‌ناپذیر.خسته‌‌کنندگی چیزی است که هم پیچیده است و هم در فرایندی پویا حاصل شده است.از کسی که دوستش داریم خسته می‌شویم چون از دستش ناراحت می‌شویم، از او عصبانی شده‌ایم یا ترسیده‌ایم و نتوانسته‌ایم با خودمان در این‌باره خلوت کنیم یا به او بگوییم.به عبارت دیگر سردشدن روابط روشی درونی برای کنارآمدن با شرایط ناخوشایند است. این حس‌ها ممکن است عجیب به نظر برسد؛ زیرا شاید نتوانیم خیلی واضح بگوییم که طرف مقابل‌مان ما را آزار داده، عصبانی‌مان کرده یا کاری کرده که بترسیم.اما کسی که در یک رابطه دوست می‌دارد فردی طبیعی نیست. ما ممکن است قوی و محکم باشیم اما وقتی وارد محدوده‌ی دوست‌داشتن می‌شویم به موجودی آسیب‌پذیر تبدیل می‌شویم نسخه‌ای بی‌دفاع از خودمان که در ذهن‌ زندگی می‌کند و گاه به اندازه‌ی کودکی‌مان نیاز به مراقبت دارد. اما چطور می‌توانیم بفهمیم که رابطه‌مان دیگر مثل قبل نیست تا بتوانیم به خودمان و رابطه کمک کنیم و نگذاریم بیش از این به دام روزمرگی بیفتیم.   

نشانه های سرد شدن رابطه عاشقانه

سردشدن رابطه‌ها علائم زیاد و متفاوتی دارد، اما برخی از این نشانه‌ها مشترکند و بیش از بقیه اهمیت دارند:

یک-فاصله گرفتن: اولین و مهم‌ترین نکته‌ در سرشدن روابط

این است که دیگر دل‌مان نمی‌خواهد وقت‌مان را با شریک زندگی‌مان بگذرانیم و از بودن با او حوصله‌مان سر می‌رود یا به بیان دیگر گمان می‌کنیم بدون او زندگی بهتری داریم.

دو- دل‌مان می‌خواهد وقت بیشتری را با دوستان‌مان بگذرانیم:

این موضوع به خودی خود ایرادی ندارد اما در وضعیت بحرانی به این معناست که می‌خواهیم روزها و لحظه‌های خوب‌مان را با کسان دیگری که دوست‌شان داریم قسمت کنیم.

سه- از حرف‌زدن و مصاحبت با او خسته می‌شویم:

حرف‌هایش به نظرمان تکراری و خسته‌کننده است. به حرف‌هایش گوش نمی‌دهیم و ته دل‌مان آرزو می‌کنیم زودتر سکوت کند و کاری به کارمان نداشته باشد.

چهار- ایرادهایش را به وضوح می‌بینیم:

گاه حس نفرتی در برابرشان حس می‌کنیم. این در حالی است که او تغییر نکرده و پیش از این هم همین ویژگی‌ها را داشته که برایمان جذاب بوده یا سعی کرده بودیم با آنها کنار بیاییم.

پنج- دل‌مان نمی‌خواهد کلامی محبت‌آمیز به او بگوییم:

هر ارتباط عاطفی‌ای با او در این مرحله اجباری و از سر وظیفه است.

شش- هم در دل‌ و هم در دنیای واقعی سرزنشش می‌کنیم:

تیغ انتقادمان برجسته‌‌تر شده است. انگار دیگر هیچ چیز خوبی وجود ندارد که بتوانیم از او به خاطر آن تعریف و تمجید کنیم و اوست که همیشه مقصر است.

هفت- روزهای خوش رابطه را به ندرت به یاد می‌آوریم:

حتی ممکن است فکر کنیم تمام آن حس‌ها و روزهای خوش اشتباه بوده‌اند. نتیجه‌ی تمام این‌ها دو فرد را که روزی هم‌دیگر را به شدت دوست داشته‌اند، مقابل هم قرار می‌دهد؛ دو فردی که کم‌تر با هم حرف می‌زنند و به دنبال فرصت برای ایرادگرفتن و انتقاد از هم‌اند. هرکدام به زندگی خودشان مشغولند و به اصطلاح فقط هم‌خانه‌اند و گاه به دنبال راهی برای بیرون آمدن از این رابطه‌اند.

در این میان گاهی لازم است توسط مشاور زوج درمانی صورت بگیرد. یا میتوانیم با استفاده از ترفندهای عاشقانه و راهکارهایی رابطه را به روزهای اوجش برگردانیم.

تیم کارشناسی سامانه مشاور آنلاین «مشورت» می‌تواند شما را با یک کلیک به مشاور وصل کند. ما در «مشورت» باور داریم حق هر کسی‌ست که امکان مشاوره‌ی امن، راحت و با قیمت مناسب را داشته باشد.
اگر شما هم می‌خواهید از شر فکرهای آزاردهنده و مشکلات فکری راحت شوید، همین الان اپلیکیشن موبایل را نصب کنید. یا از نسخه‌ی وب آن استفاده کنید و به یکی از مشاوران آنلاین «مشورت»‌ وصل شوید.
همین حالا مشاوره رایگان را شروع کنید

مقالات مرتبط

خیانت همسر
خیانت همسر و تاثیر آن در زندگی مشترک

خیانت همسر را می‌توان از میان همه چالش‌هایی که زندگی مشترک و روابط زوج‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد، به عنوان جدی‌ترین و سخت‌ترین شکل خیانت شناخت. خیانت همسر می‌تواند پایه و اساس زندگی مشترک را سست کرده و حتی، یک رابطه طولانی را برای همیشه نابود کند. با وجود غیر‌قابل تحمل بودن خیانت همسر، وقوع آن پرسش‌های سختی را پیش روی زوج‌ها قرار می‌دهد: آیا پس از خیانت باید در رابطه بمانم؟ چه‌طور می‌توانم اعتماد از دست رفته را بازگردانم؟ آیا مردان بعد از خیانت پشیمان می‌شوند؟ در این مقاله سعی می‌کنیم به این سوالات پاسخ داده و شما را با پدیده خیانت همسر بیشتر آشنا کنیم.

سارا صاحبی
۲۳ / ۰۱ / ۰۱
رابطه زناشویی موفق در زندگی
رابطه زناشویی موفق در زندگی / بررسی مشکلات روابط زناشویی

رابطه زناشویی موفق در زندگی، یکی از اصلی‌ترین پایه‌های سلامت و پایداری رابطه و حفظ رضایت زوجین است. اگر چه هماهنگی، صمیمیت، تفاهم و همدلی برای یک رابطه موفق ضروری هستند، اما هیچ یک از این‌ها بدون داشتن رابطه زناشویی مناسب نمی‌تواند اثرگذاری کافی داشته باشد. رابطه زناشویی چیزی فراتر از یک میل جنسی، غریزه یا تلاش برای تداوم نسل است. این بخشی از یک زندگی مشترک است که به افزایش صمیمیت زوجین، تحکیم رابطه و تداوم آن کمک می‌کند.

سارا صاحبی
۰۹ / ۱۲ / ۰۱
برگشت به رابطه قبلی
برگشت به رابطه قبلی / آیا بازگشت به رابطه تمام شده درست است

برای اکثر افراد گذشتن از یک رابطه سخت است به ویژه زمانی که مدت زمان با هم بودنشان به چندین سال می‌رسد. با این حـال همیشه دلایلی وجود دارند که تحمل یک رابطه را دشوار می‌کنند. طوری که ممکن است تصمیم بگیرید به آن خاتمه دهید. قبل از اینکه بگوییم بازگشت به رابطه قبلی کار درستی است یا اشتباه.

پشتیبانی حال
۰۶ / ۰۹ / ۹۸
رابطه عاطفی خوب بسازیم
چگونه به کوله‌بار زندگی‌مان،‌ رابطه عاطفی خوب اضافه کنیم؟

[video width="1920" height="1080" mp4="https://haal.ir/wp-content/uploads/2019/08/rabete_atefi.mp4"][/video]

پشتیبانی حال
۰۲ / ۰۶ / ۹۸
کرمی پیش از ازدواج
قبل از بله گفتن چه چیزهایی رو بسنجیم؟

بدون اغراق ازدواج یکی از مهم‌ترین تصمیم های زندگی است و در صورتی که درست و به جا نباشد، می‌تواند در ادامه زندگی چالش‌های زیادی را سر راه‌مان قرار دهد.

پشتیبانی حال
۰۸ / ۰۷ / ۹۸
معیارهای انتخاب همسر
معیارهای انتخاب همسر مناسب از دیدگاه روانشناسی

انتخاب همسر یکی از مهم‌ترین و سرنوشت‌سازترین انتخاب‌های انسان در طول زندگی است. داشتن یک همراه خوب همان چیزی است که همه انسان‌ها به آن نیاز دارند. کسی که به موقع شما را تشویق کند، از شما انتقاد کند، پا به پای شما گریه کند و با شما بخندد، یک شریک تمام عیار و همیشگی خواهد بود. عشق پیوندی است که افراد را برای همراهی در زندگی به هم وصل می‌کند؛ اما شرط کافی نیست. معیارهای انتخاب همسر بسیار گسترده هستند و هر فردی ممکن است دیدگاه خاصی در این زمینه داشته باشد. برای شناخت معیارهای انتخاب همسر مناسب از دیدگاه روانشناسی می‌توانید از روانشناسی آنلاین حال استفاده کنید.

سارا صاحبی
۰۳ / ۰۵ / ۰۰
نظرات کاربران
افزودن نظر

دوست عزیز حتما در این مورد هم مطالبی برای شما قرار خواهیم داد. سایت ما را دنبال کنید. باتشکر از توجه و همراهی شما.

مدیریت
4 سال پیش
0

بنظرم باید توقعات رو پایین آورد و غرور نداشت

صالح
4 سال پیش
0

لطفا راه حل هم برای این مشکلات ارائه بدین.

مدیریت
5 سال پیش
0