جستجو...

haal application

IOS

pwa

اندروید

google play

۱۰ علامت مهم نياز به روانپزشک

نياز-به-روانپزشک
تاریخ بروزرسانی : ۱۷ بهمن

با تخفیف مشاوره آنلاین بگیر
OFF15

در اولین مشاوره آنلاین پزشکی یا روانشناسی 15 درصد تخفیف بگیر

دریافت مشاوره آنلاین
خیلی‌ها تصور می‌کنند بیماری‌های ذهنی برای دیگران اتفاق می‌افتند و این طور مشکلات خیلی نادرند. درحالی‌که آمارها نشان می‌دهد افراد بسیار زیادی به اختلال‌های ذهنی مبتلا هستند. اگر خودتان یا یکی از نزدیکان شما اختلال و مشکلات ذهنی و عاطفی دارد، نگران نشوید؛ چون می‌توانید مراجعه به روانپزشک را امتحان کنید.
بیماری‌های ذهنی در فکر یا رفتار فرد رخ می‌دهند و باعث می‌شوند در زندگی روزمره‌اش دچار مشکل شود. بعضی از این بیماری‌ها متداول‌ترند، مثل افسردگی، اختلال دوقطبی یا شیزوفرنی. علت این بیماری‌ها ممکن است استرس‌های محیطی، ژنتیک، عدم تعادل مواد بیوشیمیایی در مغز یا ترکیبی از این‌ها باشد. اگر نشانه‌های اختلال‌های ذهنی را احساس می‌کنید، به روانپزشک یا روانشناس آنلاین نیاز دارید. ببینیم این نشانه‌ها کدامند.
تصویر خدمات اقساطی

حالات روحی نشاندهنده ی نیاز به روانپزشک

 

تغییر ناگهانی:

خلق و خوی‌تان ناگهان تغییر می‌کند. روانپزشک‌ها نوسان‌های شدید خلق‌وخو را نشانه‌ی مشکل می‌دانند. اگر این تغییرات شدید است و در طول چند روز یا هفته مدام تکرار می‌شود، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

عملکرد ضعیف تر :

شاید گاهی احساس کنید عملکردتان مثل گذشته نیست و به اندازه‌ی سن و وضعیت سلامت خودتان نمی‌توانید فعالیت کنید.

ناامیدی :

اغلب اوقات احساس غم، ناامیدی و ناراحتی می‌کنید. اگر چه احساس غمگین بودن گاه و بی‌گاه طبیعی‌ست و همه آن‌را تجربه می‌کنند، اگر به مدت طولانی یا به‌شکل دوره‌ای افسرده هستید، جدی بگیرید؛ به‌ویژه اگر نشانه‌ای مثل تمرکز حواس ضعیف، بدخوابی، توان کم بدنی و احساس بی‌ارزشی هم داشته باشید.

اضطراب :

اضطراب یا ترس غیرمنقطی از نشانه‌های چند اختلال به‌حساب می‌آید، مثل اختلال وسواس فکری-عملی، اختلال استرسی پس از آسیب روانی، ‌اختلال اضطراب اجتماعی و فوبیا. اضطراب دائمی می‌تواند بر تندرستی، کیفیت خواب و دیگر کارکردهای روزانه اثر منفی داشته باشد.

یادآوری مداوم تجربه ی تلخ:

یا ضربه‌ی روحی می‌تواند زندگی هر کسی را زیرورو کند. خاطره‌های تلخ و تصویرهایی که ناخواسته به ذهن می‌رسند اغلب باعث می‌شوند فرد در حس و حـال بدش ماندگار شود. حتا مسائل بی‌ربط هم می‌توانند این خاطره‌ها را یادآوری کنند و انگار که رهایی از آنها امکان‌پذیر نیست.

تجربه-تلخ

فکر به خودکشی: 

به خودکشی فکر می‌کنید. افسردگی و دیگر اختلال‌های خلق‌وخو باعث می‌شوند فکر خودکشی در سر فرد بیفتد. اگر به خودکشی فکر می‌کنید، بی‌ هیچ تردیدی به کمک روانپزشک نیاز دارید.

روی آوردن به مواد مخدر:

از الکل،‌ مواد مخدر، انواع داروهای بانسخه یا بدون نسخه بهره می‌برید تا دردهای عاطفی‌تان را آرام کنید. بعضی‌ها به کارهایی مثل قمار یا روابط جنسی نامشروع رو می‌آورند و به آن معتاد می‌شوند.

عدم توانایی برای کنترل خشم:

اگر کنترلی روی خشم خود ندارید. خشم، نفرت و عصبانیت مداوم می‌تواند نشانه‌ی اختلال ذهنی باشد. خشم نه تنها توان عاطفی و جسمی را کم می‌کند، اثر منفی بر تندرستی، روابط و وضعیت شغلی دارد. خشم دائمی می‌تواند به خشونت عاطفی و فیزیکی نسبت به دیگران، صدمه زدن به وسایل و خود شخص منتهی شود

ترس‌های غیرمنطقی:

ترس‌های غیرمنطقی دارید که زندگی‌تان را مختل کرده‌اند. این ترس شکل‌های مختلفی دارد، برای مثال تصور می‌کنید کسی شما را دنبال می‌کند یا مراقب شماست، از حیواناتی مثل سگ یا عنکبوت به‌شدت می‌ترسید یا از موقعیت‌های اجتماعی هراس دارید. در چنین مواردی لازم است به روانپزشک مراجعه کنید و یا از خدمات روانپزشک انلاین سامانه حال استفاده کنید.

 

اختلال در غذا خوردن:

تصویری نادرست از بدن خودتان دارید. درحالی‌که وزن متعادلی دارید، فکر می‌کنید خیلی چاق هستید. چنین تصوراتی به اختلال غذا خوردن می‌رسند و در دراز مدت سلامت و حتا زندگی را به‌خطر می‌اندازند.

 

تیم کارشناسی سامانه مشاور آنلاین «حال» می‌تواند شما را با یک کلیک به مشاور وصل کند. ما در «حال» باور داریم حق هر کسی‌ست که امکان مشاوره‌ی امن، راحت و با قیمت مناسب را داشته باشد.
اگر شما هم می‌خواهید از شر فکرهای آزاردهنده و مشکلات فکری راحت شوید، همین الان اپلیکیشن موبایل را نصب کنید. یا از نسخه‌ی وب آن استفاده کنید و به یکی از مشاوران آنلاین «حال»‌ وصل شوید.

 

مقالات مرتبط

نظرات کاربران

جستجو

جدیدترین مقالات