haal application

IOS

pwa

اندروید

google play

مزایای گرفتن پرستار سالمند در منزل / خداحافظی با خانه سالمندان

پرستار سالمند در منزل
۲۲ شهریور

پرستار سالمند در منزل را می‌توان یکی از دغدغه‌های فرزندانی دانست که پدر یا مادر پیری دارند و در فکر مراقبت از آن‌ها هستند. آیا در اطرافیان خود کسی را داشته‌اید که والدین سالخورده‌اش را به خانه سالمندان سپرده باشد؟ سالمندان به خانه و خانوادۀ خود دلبستگی زیادی دارند. خانه سالمندان اگرچه جایی است که در آن خدمات مراقبت از سلامت جسمی سالمندان مهیاست، اما آیا این خدمات می‌تواند نیازهای عاطفی و روانی سالمندان را هم برطرف کند؟ قطعا خیر! به همین دلیل است که پرستار سالمند در منزل گزینه‌ای است که این روزها به جای خانۀ سالمندان مطرح می‌شود.

در این مطلب می‌خواهیم دربارۀ این موضوعات صحبت کنیم: چه زمانی به پرستار در منزل نیاز خواهیم داشت، و یک پرستار در منزل دربارۀ کدام مشکلات سالمندان می‌تواند به ما کمک کند؟ اگر شما هم در خانواده سالمندی دارید که نیاز به مراقبت دارد، پیش از آنکه خانه سالمندان را به گزینه‌هایتان راه دهید، این مطلب را بخوانید و به صورت جدی به استفاده از خدمات پرستاری در منزل بیندیشید.

مشکلاتی که سالمندان به آن دچار می‌شوند

سالمندان یا پیران سرمایۀ ارزشمندی برای جامعه و خانواده‌ها هستند. تجربه‌های آن‌ها، خاطراتشان، دیدگاهشان به زندگی همه می‌تواند برای بسیاری از مسائل فردی و اجتماعی ما راهگشا باشد.

با وجود این ضرب‌المثلی است که می‌گوید: پیری است و هزارش عیب! جسم سالمندان با جسم جوان‌ترها قابل مقایسه نیست. مشکلات جسمی و بیماری در میان سالمندان بسیار بیشتر از گروه‌های سنی دیگر است.

پرستار سالمند در منزل

 

برخلاف سالمندانی که استثنائا تا روزهای آخر عمر خود، توانایی اداره زندگی‌شان را به صورت مستقل دارند، اکثر سالمندان از زمانی به بعد دیگر نیازمند مراقبت و رسیدگی هستند. بیماری‌هایی مثل آلزایمر، پارکینسون، آرتروز و درد مفاصل، کاهش قدرت بینایی و شنوایی در میان سالمندان رایج است.

بسیاری از آن‌ها حتی دچار مشکلات حرکتی جدی می‌شوند، و به صورت شبانه‌روزی نیاز به کسی مثل پرستار سالمند در منزل دارند که در انجام امور سادۀ روزمره به آن‌ها کمک کند.

قرص آدوکانوماب داروی جدید آلزایمر را بشناسید

وظایف پرستار سالمند در منزل

ما سالهاست در رسانه‌، در برنامه‌های خبری، در فیلم‌ها و سریال‌ها، دربارۀ رنج سالمندانی که به خانۀ سالمندان سپرده می‌شوند، دیده و شنیده‌ایم. شاید بسیاری از ما از خودمان پرسیده‌ایم چه باید کرد، وقتی:

  • فرزندان این سالمندان شرایط نگه‌داری و توانایی مراقبت از والدین سالمند خود را ندارند.
  • سالمند توانایی حرکتی خود را از دست می‌دهد.
  • سالمند به تنهایی از ادارۀ کارهای روزمره‌اش برنمی‌آید.
  • سالمند دچار بیماری‌ خاصی است که مراقبت‌های تخصصی لازم دارد.

پرستار سالمند در منزل یکی از پاسخ‌های خوب و کارآمدی است که می‌توان به آن فکر کرد. شاید بپرسید که از یک پرستار سالمند که در منزل برای شما کار می‌کند، چه انتظاری می‌توانید داشته باشید؟ وظایف او چیست؟

پرستاری که در منزل مراقب یک سالمند است، می‌تواند در همۀ کارهایی که یک سالمند در شبانه‌روز به انجام آن‌ها نیاز دارد، کمک کند. بعضی از این کارها امور عادی و روزمره هستند، برای مثال مراقبت از تغذیه و نظافت سالمندان، انجام کارهای خانه، انجام کارهای اداری مربوط به سالمند و …؛ اما اگر سالمند دچار بیماری‌های خاص و پیچیده‌‍ای باشد (برای مثال دچار علایم آلزایمر باشد یا دچار بیماری‌هایی مثل دیابت، آسیب‌های مغزی و نخاعی، سرطان و … باشد) لازم است که پرستار حتما در این زمینه آموزش دیده باشد.

وجود پرستار در منزل نوعی حمایت عاطفی از سالمندان نیز محسوب می‌شود. زیرا تنهایی آن‌ها با همراهی و هم‌صحبتی پرستار پر می‌شود.

شاید دوست داشته باشید دربارۀ ایمن نگه‌داشتن سالمندان در دوران کرونا بیشتر بخوانید.

وظایف پرستار سالمندان

لیست خدمات پرستاری در منزل

بعضی از خدمات متداولی که یک پرستار سالمند در منزل ارائه می‌دهد، شامل موارد زیر است:

  • مراقبت شخصی: کمک به سالمند در امور روزمره، مثل لباس پوشیدن، حمام کردن، استفاده از توالت و …
  • مراقبت از تغذیه: آشنایی به اصول تغذیه سالم در سالمندان و تهیۀ وعده‌های غذایی مغذی و خوش‌طعم برای آن‌ها
  • کمک به جابه‌جایی و حمل و نقل: کمک به سالمند برای رفتن به قرارها، مطب، فروشگاه و …
  • همراهی: کمک به کاهش تنهایی و افسردگی در سالمندان با صحبت‌کردن و حمایت عاطفی از او
  • مراقبت از مصرف دارو: نظارت بر زمان و میزان مصرف داروی روزانۀ سالمند
  • یادآوری: کمک به سالمند برای فراموش نکردن امور روزمره، به ویژه سالمندی که نشانه‌های آلزایمر در او دیده می‌شود.

آموزش کمک های اولیه را در اینجا بخوانید

ویژگی های یک پرستار سالمند در منزل

حالا که دربارۀ وظایف و مسئولیت‌های یک پرستار سالمند اطلاعات لازم را به دست آوردید، طبیعی است چنین سوالاتی را بپرسید: یک پرستار سالمند خوب برای منزل، چه پرستاری است؟ چه معیارهایی برای انتخاب یک پرستار سالمند در منزل داشته باشیم؟ برای پاسخ این سوالات به موارد زیر توجه کنید؛ یک پرستار سالمند خوب باید:

  • صبور باشد. صبور بودن یعنی پرستار بداند که نگه‌داری از یک سالمند دشوار است و همچنین ممکن است همه‌چیز طبق شرایط دلخواه پیش نرود.
  • دلسوز و شفیق باشد. او باید به خوبی درک کند که سالمند در چه وضعیتی قرار دارد و با او با مهربانی رفتار کند.
  • دقیق باشد. او باید توجه کند که سالمند چه نیازهایی دارد و دچار چه تغییرات جسمی و روانی می‌شود. او باید در برابر هرگونه تغییری در سالمند دقیق و حساس باشد.
  • معتمد باشد. به پرستار سالمند در منزل باید آنقدر اعتماد داشته باشید که بتوانید عزیزان سالمند خود را به دستشان بسپارید و مطمئن باشید که آسیبی از آن‌ها به سالمند وارد نمی‌شود.
  • منظم باشد. مراقبت از سالمند نیازمند نظم بالایی است. باید بتوان روی او حساب کرد و مطمئن بود که به هنگام نیاز او برای کمک حاضر خواهد شد.

برای انجام نوار قلب در منزل این مطلب را بخوانید

ویژگی های پرستار سالمند در منزل

پرستار سالمند در منزل با حفظ کرامت انسانی

با بالا رفتن سن افراد، زندگی کمتر سرگرم کننده می شود. پیری صرف نظر از موقعیت و ثروت برای همه اتفاق می افتد. بسیاری از سالمندانی که از آنها مراقبت می‌کنید، احساس غم، درد، بی حوصلگی، بیماری و تنهایی می‌کنند. آنها به راحتی می توانند کرامت خود را به خاطر کسانی که از آنها مراقبت می کنند از دست بدهند. آنها می دانند که نمی توانند هیچ چیز یا کسی را کنترل کنند.

اکنون، آنها باید به حرف شما گوش دهند و دستورات شما را حتی زمانی که به نظرشان درست نیست، بپذیرند. ناتوانی در تهیه غذا، حمام کردن و انجام فعالیت های اساسی که قبلاً به آنها عادت کرده بودند، می تواند آنها را از درون افسرده کند. بسیاری حتی تحرک خود را از دست می دهند در صورتی که این شرایط چند سال پیش برایشان غیرقابل تصور بود.

وظیفه شما این است که به آنها کمک کنید تا این اعتماد به نفس را به دست آورند. پرستار سالمند در منزل در صورتی که به خوبی آموزش دیده باشد می‌تواند ارتباطی موثرتر با این سالمندان برقرار کرده و در انجام کارهای آن‌ها، علاوه بر حمایت، کرامت آن‌ها را نیز حفظ کند.

فواید پرستار کودک در منزل را بخوانید

مزایای استفاده از پرستار سالمند در منزل

استفاده از خدمات پرستاری سالمند در منزل مزیت‌های زیادی دارد؛ به ویژه در مقایسه با خانه سالمندان و در خانواده‌هایی که اعضایشان وقت و توانایی کافی برای مراقبت از سالمندان خانواده را ندارند. از جملۀ این مزایا به شرح زیر است:

  • در خانه ماندن برای سالمندان موهبت است. آن‌ها از اینکه در کنار خانواده هستند، احساس امنیت و آزادی می‌کنند.
  • سالمند با حضور یک پرستار در منزل توجهی شخصی دریافت می‌کند. یک نفر همواره حاضر است که به او در همۀ کارهای شخصی کمک کند.
  • سالمند در خانه مراقبت تخصصی دریافت می‌کند. اگر بیماری خاصی داشته باشد، یا اگر به هنگام شب نیاز به مراقبت داشته باشد، آسوده خاطر است که کسی برای این کار کنار او حضور دارد.
  • کیفیت زندگی سالمندان افزایش پیدا می‌کند. او دیگر تنها نیست و می‌تواند از هم‌صحبتی با پرستار لذت ببرد.
  • امنیت و ایمنی سالمند با وجود پرستار بالاتر است. اگر هرگونه اتفاقی برای سالمند بیفتد که نیازمند کمک فوری پزشکی باشد، پرستار به سرعت اعضای خانواده و پزشک را باخبر می‌کند.
  • استرس خانواده کمتر می‌شود. فرزندان سالمند و سایر اعضای خانواده می‌توانند با آسودگی خاطر به مشغله‌ها و کارهای خود برسند و مطمئن باشند که والدین‌شان تنها نیستند و تحت مراقبت قرار دارند.

بیشتر بدانید : آشنایی با انواع خدمات پزشکی در منزل سامانه حال

قیمت پرستار سالمند در منزل

در زمانی که پرستار سالمند در منزل شما مغول کار است، تلاش کنید تا خودتان به صورت روزانه یا ساعتی، مشارکت خود را حفظ کنید تا فرد سالمند متوجه اهمیت خانواده به او بشود. اما در مورد هزینه و یا قیمت پرستار سالمند در منزل باید گفت مهمترین موردی که در قیمت نهایی تاثیرگذار است، مدت زمان انجام فعالیت پرستار است. یعنی خدمت دریافتی شما به صورت ساعتی بوده یا روزانه و یا حتی شبانه روزی. اما در کنار این مورد می‌توان به انجام کارهای منزل مانند آشپزی و یا میزان توانایی فرد سالمند در انجام کارهای شخصی نیز اشاره کرد که همگی بر قیمت نهایی تاثیرگذار هستند.

از طریق وب سایت یا اپلیکیشن حال می‌توانید درخواست خود را برای پرستار سالمند در منزل ثبت کنید

 

سخن آخر درباره پرستار سالمند در منزل

این روزها که مشغله‌های ما زیاد شده، سالمندان نیازمند توجه و مراقبت بیشتری هستند. در خانواده‌های سنتی و قدیمی، همیشه کسی بود که در کنار سالمند باشد و از او مراقبت کند. اما امروز در اکثر خانواده‌ها چنین امکانی فراهم نیست. گزینۀ خانۀ سالمندان چندان مطلوب نیست. سالمندان دوست دارند در خانه و در کنار خانواده و عزیزان خود باشند. بنابراین بهتر است که برای رضایت خاطر و سلامتشان به پرستار سالمند در منزل فکر کنیم.

پیدا کردن پرستار قابل اعتماد، دلسوز، منظم و آموزش دیده دشوار است. شرکت «حال» این مشکل را رفع کرده است. می‌توانید با خیال راحت از خدمات پرستاری در منزل استفاده کنید و آسوده خاطر باشید که پرستاران مجرب و معتمدی مراقب سالمند شما خواهند بود و عملکرد آن‌ها تحت نظارت دقیق است.

 

سوالات متداول

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h3″ question-0=”هزینه استفاده از پرستار سالمند در منزل چقدر است؟” answer-0=”هزینه استفاده از خدمات پرستاری سالمند در منزل ثابت نیست و به عوامل گوناگونی بستگی دارد. برای آنکه هزینۀ این خدمات به شما اعلام شود، لازم است که به این پرسش‌ها پاسخ دهید: 1- وضعیت جسمانی سالمند چگونه است و چه بیماری‌هایی دارد؟ 2- آیا سالمند برای حرکت کردن نیاز به عصا، ویلچر، واکر، کمک یک شخص دارد یا خیر؟ 3- وزن سالمند چقدر است؟ 4- آیا جز سالمند، در خانه شخص دیگری هم حضور دارد؟ 5- آیا خدمات پرستاری شبانه‌روزی نیاز دارید یا لازم است پرستار به صورت ساعتی یا هفتگی به منزل شما مراجعه کند؟ 6- خدماتی که نیاز دارید پرستار برایتان انجام دهد چیست؟ به طور کلی  برای آنکه بتوانید یک پرستار شبانه‌روزی را برای سالمند خود استخدام کنید، باید هزینۀ میانگین ماهانه بین 5 تا 7 میلیون تومان را برای او در نظر بگیرید. ضمن آنکه اگر خدمات خاص‌تری از وی بخواهید، برای مثال انجام امور منزل، گذاشتن لگن زیر سالمند، انجام تزریقات و غیره، احتمالا لازم است که این موارد را به صورت جداگانه محاسبه کنید. ” image-0=”” headline-1=”h3″ question-1=”آیا خدمات پرستار سالمند در منزل 24 ساعته است؟” answer-1=”میزان ساعاتی که پرستار از سالمند شما مراقبت می‌کند، به درخواست شما بستگی دارد. بعضی از خانواده‌ها صرفا برای 8 ساعت در روز پرستار سالمند در منزل می‌خواهند؛ بعضی دیگر برای تعطیلات آخر هفته نیاز به خدمات پرستاری دارند. اما بسیاری از خانواده‌ها هم نیاز به خدمات پرستار در منزل شبانه‌روزی دارند که البته باید مثل هر شغل دیگری مواردی مثل مرخصی هفتگی یا ماهانه را نیز در نظر بگیرند.” image-1=”” count=”2″ html=”true” css_class=””]

 

منابع

https://www.visitingangels.com/

https://myhometouch.com/

https://www.24hrcares.com/

https://aginginplace.org/

https://en.wikipedia.org/

مقالات مرتبط

حال- فعالیت مجازی در شبکه های اجتماعی
فعالیت مجازی: در شبکه‌های اجتماعی ام چه چیزی به اشتراک بذارم که در دردسر نیفتم؟

فضای مجازی دنیای واقعی ما را احاطه کرده است،‌ فعالیت مجازی تبدیل به یکی از عوامل شناخت شخصیت شده است.

پشتیبانی حال
۰۱ / ۰۸ / ۹۸
کاریزماتیک
۷ روش برای آن‌که شخصیت کاریزماتیک داشته باشید

ممکن است به نظر بیاید که برخی افراد کاریزماتیک به دنیا می آیند اما در واقع همه قادرند کاریزما در خود ایجاد کنند. مهم نیست شخصیت شما در ابتدا چگونه باشد، ویژگی های خاصی وجود دارد و شما می توانید در رفتار خود اعمال و از آن ها استفاده کنید که احتمالا باعث می شود مغناطیس تر، قابل اعتمادتر و با نفوذتر به نظر برسید. در این جا به چند اصول اولیه ایجاد کاریزما اشاره خواهیم داشت.

پشتیبانی حال
۳۰ / ۰۵ / ۹۸
۵ روش برای آن‌که فن بیان شما همه را مبهوت کند!

خوب صحبت کردن یکی از مهارت‌های ارتباطی است که برای پیشرفت در زمینه شغلی، تحصیلی و اجتماعی مهم است.

پشتیبانی حال
۱۶ / ۰۶ / ۹۸
مواردی که باید به عملکرد خانم ها اعتماد کرد منابع:
چند و چون اعتماد به زنان در محیط کار

به عنوان یک رئیس شرکت، همکار، دوست یا همسر آیا اعتماد به خانم ها در وجودتان جاری است؟

پشتیبانی حال
۲۸ / ۰۸ / ۹۸
اصول اخلاقی پایان همکاری در محل کار
چطور یک خداحافظی حرفه‌ای از محل کارم داشته باشم؟

رضایت شغلی ندارید و به فکر پایان همکاری با محل کار کنونی و پیدا کردن کاری جدید هستید؟ میخواهید موقعیت کاری‌تان را با حضور در شرکتی دیگر بهبود دهید؟

پشتیبانی حال
۰۴ / ۰۸ / ۹۸